Aarhus Lytter er et podcastunivers til borgerne i Aarhus, men alle er velkomne til at lytte med.

I hver serie af Aarhus Lytter stiller vi skarpt på et aktuelt emne, som er vigtigt for kommunens borgere. Gennem podcasten taler vi med både frivillige ildsjæle, organisationer, erhvervsdrivende, foreninger og helt almindelige aarhusianere.  

Du kan allerede nu lytte til følgende serier af Aarhus Lytter:

I 'Aarhus Lytter – I en coronatid' kan du høre fortællinger fra et coronaramt Aarhus. I serien fortæller fagfolk, erhvervsdrivende og aarhusianske borgere livet under coronanedlukninger.

I 'Aarhus Lytter – Vores stemme' kan du blive klogere på demokrati og politik i både et kommunalt, regionalt og nationalt perspektiv.

I 'Aarhus Lytter – Er du tryg?' dykker vi ned i unges største utrygheder, og undersøger hvorfor flere og flere unge føler sig utrygge.

I 'Aarhus Lytter – Klima i ørene' forsøger vi at blive klogere på hvordan vi i fællesskab kan blive inspireret til handling i den grønne omstilling.   

Har du emner eller temaer som du gerne vil have os til at tage op? Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv endelig til os på aarhuslytter@aarhus.dk eller find os på Instagram som @aarhuslytter. Du finder Aarhus Lytter der hvor du hører dine podcasts.